Pariisin 2024 olympialaiset: jalkapallon loppuottelu: päivämäärä, kellonaika ja TV-kanava Ranska - Espanja kultamitalista

Ohella My de Sortiraparis · Julkaistu 9. elokuu 2024 klo 13:10
Ranskan ja Espanjan välinen jalkapallofinaali Pariisin 2024 olympialaisissa lupaa olla historiallinen hetki, jota ei kannata jättää väliin. Guillaume Restesin (TFC) ja Thierry Henryn (valmentaja) johdolla tricolores-joukkue yrittää voittaa olympiakultaa Espanjan mahtavaa joukkuetta vastaan. Milloin, missä, mihin aikaan ja millä kanavalla voit seurata ottelua? Me kerromme sinulle kaiken.

Loppuottelu pelataan perjantaina 9. elokuuta kello 18.00 Pariisin Parc des Princes -stadionilla, ja sitä ei kannata jättää väliin, ja se lähetetään France Télévisionsin ja Eurosportin kautta.

Ranskan miesten jalkapallomaajoukkue onnistui maanantaina 5. elokuuta pelattujen näyttävien karsintojen jälkeen voittamaan Egyptin 3-1 jatkoajan jälkeen Lyonissa. Mahmoud Saber oli avannut egyptiläisten maalihanat 62. minuutilla, mutta Jean-Philippe Mateta tasoitti 83. minuutilla ja vei Les Bleusin johtoon 99. minuutilla. Michael Olise sinetöi voiton 108. minuutilla, kun egyptiläinen pelaaja erotettiin jatkoajan alussa. Voitto takaa Ranskalle mitalin, ja sillä on mahdollisuus voittaa kultaa.

Ensimmäistä kertaa 40 vuoteen kapteeni Alexandre Lacazetten johtamalla Les Bleusilla on mahdollisuus tuoda kultamitali Ranskan valtuuskunnalle. Edellisen kerran Ranskan jalkapallojoukkue voitti tämän tittelin vuonna 1984 Los Angelesissa. Tuolloin Bijotat'n, Garanden, Lacomben ja Xuerebin sukupolvi oli tehnyt jälkensä. Tänään Thierry Henryn joukkue on yhden ottelun päässä tuon saavutuksen toistamisesta.

Les Bleusin matkaa tähän finaaliin ovat leimanneet huippupisteet ja poikkeukselliset suoritukset. Puolivälierässä he osoittivat kestävyytensä kukistamalla Egyptin ja varmistivat näin mitalin ja antoivat itselleen mahdollisuuden voittaa kultaa. Tämä nuori ja lahjakas joukkue on voittanut fanien sydämet ja palauttanut toivoa ranskalaiselle jalkapallolle kansainvälisellä näyttämöllä.

Perjantain ottelusta on luvassa unohtumaton spektaakkeli, jossa jokainen pelaaja antaa kaikkensa päästäkseen olympiakorokkeen huipulle. Odotukset ovat korkealla, ja unelma kultamitalista on Ranskan joukkueen ulottuvilla.

Älä siis unohda, että loppuottelu alkaa kello 18. 00 9. elokuuta 2024. Ottelu lähetetään France Télévisions-kanavalla, France 3 - kanavalla, joka on omistettu joukkueurheilulle, sekä Eurosportilla. Voit seurata tätä historiallista hetkeä ja kannustaa Tricolores-joukkuetta heidän pyrkiessään kunniaan.